Du kan flygte fra dig selv, men skyggen er stadig den samme.

AGENDA trilogien byder på intriger, mord, skjulte agendaer og ikke mindst den konfliktfyldte kærlighed, der kan opstå mellem mennesker fra to forskellige verdener.

Om Peter Lundberg, forfatter og billedkunstner

Peter Lundberg (f. 1955) er billedkunstner, forfatter og foredragsholder. Siden slutningen af 60’erne har han malet og udstillet sine værker i ind- og udland.

Samtidig har han i mange år arbejdet som tekstforfatter og foredragsholder. For netop det at udtrykke sig i ord og billeder er en vigtig del af kunstnerens liv. Dog har de mange skønlitterære fortællinger levet en skjult tilværelse i en stribe ringbind på reolen. Det er trangen til at dele disse mange ord med andre der i 2012 resulterede i udgivelsen af bogen ”GRÆNSEOVERSKRIDELSER”, som fik en fin modtagelse af anmelderne med fire stjerner.

I 2015 udkom han med biografien om Leif Mikkelsen, ”LEIF – fra plovfure til bonede gulve”, som han skrev sammen med Majbritt Mikkelsen. Denne bog høstede ligeledes fire stjerner i landets medier.

I forbindelse med sin store solo udstilling JUST MEMORIES på KunstCentret Silkeborg Bad i 2015, udkom kunstbogen ”JUST MEMORIES” om Peter Lundbergs værker og arbejde.

Peter Lundberg er medlem af Dansk Forfatterforening.

Nyeste fra Peter Lundberg: Trilogien AGENDA