bogen_om_leif

 

 

Køb dit signerede eksemplar af
bogen om Leif Mikkelsen

Tilføj til kurv

Bogen koster kr. 249,- ex. forsendelse (50 kr). Af bogens pris doneres kr 10,- til BROEN – Silkeborg
som Leif er ambassadør for.

Om bogen

Bogen om Leif Mikkelsen er historien om en knægt, der som syttenårig blev valgt som formand for den lokale idrætsforening. Det er fortællingen om en folkelig fusion i DGI, interne kampe i Venstre og om at være den afgørende styrke i et dødsdømt politisk projekt, som i 2015 blev Danmarks femtestørste parti med 13 mandater i Folketinget.

Leif har gået syv år i skole i det, som familien kalder ”Sinding Seminarium”. Han har aldrig læst en bog om ledelse eller deltaget på forkromede kurser i, hvordan man som leder bør gå forrest. Alligevel har han formået at sætte historiske aftryk som markant leder og frontfigur i både det frivillige Foreningsdanmark og gennem sit politiske virke på Christiansborg – ene og alene på et fundament af stærke værdier og med holdfølelse, tillid, timing og sin gadedrengeagtige facon som motor.

Bogen er blevet til som et hemmeligt projekt gennem de sidste par år. Forfatterne har interviewet mere end 25 personer – lige fra en ungdomsven til statsministeren – som på hver sin måde har været eller stadig er tæt på hovedpersonen. ”Det har været en fantastisk rejse, vi forfattere har været på igennem hele processen. Men også svær fordi vi tit har haft lyst til lige at få dette og hint belyst fra ham selv. Det er dog lykkes, på trods af de mange medvirkende, at holde projektet hemmeligt hele vejen,” siger Majbritt Mikkelsen og Peter Lundberg.

Lørdag den 1. august blev projektet præsenteret for Leif Mikkelsen i forbindelse med hans 70-års fødselsdagsreception.

Køb bogen her

Vil du købe et eksemplar af bogen om Leif Mikkelsen, til dig selv eller til en gave, så klik her.

[reveal_quick_checkout id=”118″ quantity=”1″ checkout_text=”Køb nu”]

Broen - Silkeborg

Majbritt Mikkelsen og Peter Lundberg har med bogprojektet valgt at støtte BROEN – Silkeborg, som Leif Mikkelsen er ambassadør for.

BROEN Silkeborg er en frivillig ulønnet støtteforening, som har til formål at støtte udsatte børn med kontingenter og udstyr til idræt- eller andre fritidsaktiviteter. Målet er at få socialt udsatte børn og unge ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv.

BROEN ønsker at hjælpe børn fra ressourcesvage familier – det kan være enlige mødre/fædre, sygdomsramte familier og familier med sociale problemer, hvor familiens situation betyder, at barnet ikke har mulighed for at deltage i et aktivt fritidsliv sammen med andre børn eller unge.

Læs mere om Broen – Silkeborg her.

For hver bog, der sælges, donerer vi 10 kr. til BROEN – Silkeborg.

”Hvis jeg nogensinde skal i krig, er der ikke nogen bedre kammerat at have med end Leif. Han er den sidste, der står med flaget, når alt andet er faldet.”

– Søren Pind

majbritt_og_peter

Om forfatterne

'LEIF - fra plovfure til bonede gulve'
er skrevet af Majbritt Mikkelsen og Peter Lundberg

Majbritt Mikkelsen (f. 1974)
Journalistisk uddannet tekstforfatter og personlig blogger. Hun arbejder med tekst i flere sammenhænge og kan i 2015 foruden denne portrætbog sætte sit navn på en 25-års jubilæumsbog for restaurantkæden Bone’s.

www.majbrittmikkelsen.dk


Peter Lundberg (f. 1955)
Billedkunstner, forfatter og foredragsholder. Siden slutningen af 60’erne har han malet og udstillet sine værker i ind- og udland. Udgav i 2012 bogen GRÆNSEOVERSKRIDELSER. Han er i 2015 desuden aktuel med spændingsromanen AGENDA samt en bog om sin kunst JUST MEMORIES.

www.peterlundberg.dk

Leave a Reply